Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

Va-Lo tarjoaa ammattitaidolla erittäin laadukkaat BPhair hiustenpidennykset. Väri- sekä pituusvalikoima on erittäin kattava ja yksilöllinen suunnitelma takaa juuri sinulle unelmiesi hiukset.

 

Teippipidennys on nopea, helppo, huomaamaton sekä edullinen huollettava. BPhair tuuhennokset alk. 245€, täyspidennys alk. 445€. Pidennyshinnat sisältävät aina hiukset, työn sekä muotoonleikkauksen. Täyspidennyksen hintaan sisältyy myös BPcare hoitotuotteet jotka takaavat, että pidennyksesi säilyvät yhtä sileinä ja hyväkuntoisina kuin vasta laitettuina.

 

 

 

 

 

 

 

BPcare saatavilla Va-Losta 24,90€/kpl

 

 

 

 

 

 Olaplex. -käsittely saatavilla Va-Losta. Voidaan tehdä pelkkänä hoitona, leikkauksen yhteydessä, värin tai rakennekäsittelyn yhteydessä.

 

Hinta alkaen 25€, koe kiiltävämmät ja sileämmät hiukset kuin koskaan aikaisemmin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kiitoksena siitä että olen jo kokonaisen vuoden saanut palvella Teitä, Va-Lo tarjoaa huimia tarjouksia koko lokakuun ajan. Tervetuloa päivittämään hiustuotteet! 

 

*Hajusteettomat SIM DS color shampoo + hoitoaine yhteishintaan 19,90€ (norm. 30,80)

 

*Kaikki normaalihintaiset tuotteet: Osta 3, maksa 2. Saat edullisimman veloituksetta.

 

*Minikokoinen muotoilurauta: 15,00€ (norm. 19,90€)

 

*Kaikkiin väripaketteihin kulmien kestoväri sekä siistiminen veloituksetta!

 

Tarjoukset voimassa lokakuun loppuun, tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

 

 

 

Luotettava Kauneus -sertifikaatti

 

Luotettava Kauneus

 

Hiushuone Va-Lo on Keski-Uudellamaalla ensimmäinen Luotettava Kauneus -sertifikoitu yritys. Sertifikaatti on kauneudenhoitoalan omavalvontajärjestelmä harmaata taloutta vastaan ja takaa asiakkaalle että yrityksellä on kaikki lain vaatimat velvoitteet kunnossa ja että asiakas saa palvelustaan aina asianmukaisen, oikean kuitin. Luotettava Kauneus, -tiedä mistä maksat.

 

Kanta-asiakkuus:

Kaikki asiakkaani ovat aina automaattisesti kanta-asiakkaitani. Ajan varatessasi saat käyntikortin, jonka taakse saat käynnistäsi merkinnän. Täydellä kortilla (10 käyntiä) saat valitsemasi kotihoitotuotteen -40%.

Kortti ei ole henkilö- vaan perhekohtainen. Voitte koko talous käyttää samaa korttia ja näin tehdä edullisesti tuoteostokset.

 

 

Eläkeläisalennus -10%:

Kaikkina arkipäivinä ennen klo:13.00, koskee normaalihintaisia palveluita.

 

Tia Wahlström treenaa kovaa syksyn 2015 Body Fitness -kisoihin, valmistuu Fit Farmin personal traineriksi sekä kirjoittaa omaa blogia matkastaan unelmaansa kohti. VA-LO kannustaa Tiaa tällä hurjalla matkalla pitämällä huolta Tian hiuksista. Tian blogiin voit käydä tutustumassa klikkaamalla kuvaa.

 

 

 

hiushuone Va-Lo löytyy myös facebookista facebooklogo

 

Yhteistyössä:

Pitopalvelu Maku & Pala MakuPala
Sisustussuunnittelu Interior Villa Fresco 
interior villa fresco

 

 

system4